Hartige plaattaart met mascarpone, rode biet, rucola, pancetta en blauwschimmelkaas
![Hartige plaattaart met mascarpone, rode biet, rucola, pancetta en blauwschimmelkaas](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/75591da883c172d2dac82cd6ddacd613ca36bbd32f10c38e6e2db8dfe3fe60d5.jpg?vh=f1ea69&h=800&w=800&q=60)
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het bladerdeeg uit tot het formaat van de bakplaat. Prik de binnenkanten van het deeg in met een vork.
-
Warm de mascarpone wat op. Besmeer het vel deeg met mascarpone.
-
Snij de rode biet in partjes en schik op de mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
Bak het deeg 20 min in de warme oven.
-
Werk de plaattaart af met rucola, pancetta en walnoten.
-
Verkruimel de roquefort over de taart en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven