Hartige plaattaart met mascarpone, rode biet, rucola, pancetta en blauwschimmelkaas

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het bladerdeeg uit tot het formaat van de bakplaat. Prik de binnenkanten van het deeg in met een vork.
-
Warm de mascarpone wat op. Besmeer het vel deeg met mascarpone.
-
Snij de rode biet in partjes en schik op de mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
Bak het deeg 20 min in de warme oven.
-
Werk de plaattaart af met rucola, pancetta en walnoten.
-
Verkruimel de roquefort over de taart en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders