Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Snij het stokbrood open en hol het lichtjes uit. Leg de 2 stukken met de uitgeholde zijde naar boven op een ovenplaat met bakpapier.
-
Vul met het gebakken gehakt. Verdeel de tomatensaus en zwarte olijven erover. Bestrooi met de mozzarella.
-
Bak 10 à 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven