Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het pizzadeeg op een bakplaat. Bedek met de tomatenbasis voor pizza.

  2. Snij de champignons en tomaatjes in plakjes. Spoel de spinazie en stoof ze kort aan. Snij de mozzarella in plakjes. Snij de rest van de ingrediënten in fijne of kleinere stukken en/of reepjes.

  3. Verdeel de pizza in 6 gelijke stukken en ieder kan voor zich beslissen wat hij erop legt.

  4. Verdeling volgens foto: bovenaan beginnen en daarna kloksgewijs.

  5. a. Ansjovis, kappertjes, mozzarella, olijven, tomaat

  6. b. Gekookte ham, olijven, artisjokbodem, mozzarella

  7. c. Kazen: gorgonzola, mozzarella, Parmezaanse kaas geraspte emmentaler, tomatenblokjes, peterselie

  8. d. Gestoofde spinazie, fetakaas, zongedroogde tomaat

  9. e. Chorizo, Torrito tomaatjes, basilicum

  10. f. Champignons, gedroogde ham, ricotta, mozzarella

  11. Besprenkel het geheel met olijfolie. Kruid met oregano.

  12. Bak in een voorverwarmde oven van 210°C gedurende ongeveer 12 minuten. Werk af met peterselie en basilicum.