Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en snij in fijne stukken. Stoof aan in wat boter.
-
Voeg de bouillon en melk toe. Breng aan de kook. Laat 10 min sudderen. Voeg de room toe. Kruid met peper en zout en mix de soep fijn.
-
Gril de sneden stokbrood.
-
Snij de champignons in plakjes, stoof aan in wat boter en kruid af.
-
Serveer de soep in een diep bord. Plaats de toast champignon in het midden van het bord. Bestrooi met Parmezaanse kaas en werk af met bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven