Rode bietenpannenkoekjes

494b89a15ce264464758c9732f38a56496cbbb5a620684eedfb6ffea31578750.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof.

  2. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf.

  3. Mix de rode bieten met de haverdrink, eidooiers en honing. Voeg de zelfrijzende bloem toe en mix tot een glad beslag. Spatel de eiwitten eronder.

  4. Vet een antikleefpan in met wat boter. Schep telkens 1,5 el van het beslag in de pan naast elkaar, maar laat wat plaats tussen de pannenkoeken. Laat bakken tot de pannenkoek gedroogd is aan de bovenzijde en draai om. Laat ook de andere zijde nog even bakken.

  5. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in 4.

  6. Leg de pannenkoeken op een stapel. Serveer de aardbeien en geroosterde amandelschilfers erbij. Giet wat frambozencoulis erover.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit