Allergenen

Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Deeg

    Meng de bloem met een snuifje zout. Breng 220 ml water aan de kook en giet bij de bloem.

  2. Roer het water met een lepel door de bloem en laat wat afkoelen. Kneed verder met je handen tot een gladde bol.

  3. Bestrijk met arachideolie en pak in met plasticfolie. Laat 30 min rusten op kamertemperatuur.

  4. Vulling

    Gaar de glasnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af, spoel koud, laat goed uitlekken en snij in stukjes van 1 à 2 cm lang.

  5. Pel de sjalot en look en snipper fijn. Snipper de lente-uitjes fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  6. Snipper de shiitake en Chinese kool fijn. Meng de shiitake met de Chinese kool, sjalot, look, lente-ui, gember, 30 ml sweet chilisaus, sojasaus, sesamolie en suiker. Verkruimel de tofu erbij, voeg de glasnoedels toe en meng goed.

  7. Afwerking

    Rol het deeg zo dun mogelijk uit tussen 2 vellen bakpapier. Steek cirkels uit van 9 cm. Dek de cirkels af met een vochtige handdoek tot gebruik.

  8. Leg 1 kl van de vulling in het midden van een deegrondje, bestrijk de rand van elke deegcirkel met water en vouw dicht.

  9. Stoom de mandu 10 min gaar in een stoommandje bedekt met bakpapier.

  10. Serveer met de rest van de sweet chilidip en wat koriander.