Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het uiteinde van het witlof en haal de blaadjes uit elkaar.
-
Leg het witlof met de waterkers in een bowl.
-
Schroei het vlees kort aan in 2 el gebruinde boter. Laat verder bakken tot de gewenste bakwijze. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en laat 5 min rusten.
-
Dressing: voeg het sap van ½ limoen met 1 el pickles en 1 el olijfolie bij de jus van het vlees. Klop tot een dressing.
-
Snij het vlees in reepjes en verdeel over de witlofblaadjes. Versier met wat pickles.
-
Werk de salade af met de dressing.
-
Serveer krokant gebakken frietjes met wat mayonaise bij de bowl.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven