Eieren
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Schep de dipsausingrediënten door elkaar. Breng op smaak met harissa en zeezout.
Verhit een scheutje olie. Roerbak de ui- en looksnippers hierin zacht. Voeg de kruidenmengeling toe. Roer het vlees erdoor en bak gaar. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
Snij de vellen brickdeeg in 5 repen van 5 à 6 cm breed.
Leg een driehoekje vulling aan de onderkant van elke reep brickdeeg. Vouw tot een pakketje zoals aangegeven op de verpakking.
Bestrijk de laatste omslag met losgeklopt ei om deze stevig vast te ‘lijmen’.
Leg de gevulde driehoekjes op boterpapier. Bak ze in frituurolie goudbruin en gaar op 180°C.
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dipsaus.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders