Bruschetta met erwtjeshummus, basilicum en gedroogde ham

4a6d7f8a26e04a76d23c4fdb8b47002081a44df6f86a24ea2595889c102c4f01.jpg

Allergenen

sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 100.0 g diepvrieserwtjes 1.0 bosjes basilicum

    Laat de diepvrieserwtjes ontdooien. Hou 8 basilicumblaadjes opzij voor de afwerking.

  2. Ingrediënten: 1.0 kl tahini 1.0 bosjes basilicum 2.0 el Boni Griekse olijfolie

    Mix de erwtjes met de tahinpasta, basilicum en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Ingrediënten: 0.5 Spar ciabattina

    Snij de ciabatta in stukjes en toast onder de grill.

  4. Ingrediënten: 1.0 tenen look

    Neem een teentje look en smeer de toastjes hiermee in.

  5. Ingrediënten: 80.0 g Spar gedroogde ham

    Besmeer met de erwtjeshummus en schik de stukjes gedroogde ham op de bruschetta’s.

  6. Werk af met basilicumblaadjes en wat olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................