Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 240°C.

  2. Tomatensaus

    Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  3. b7ceee140b2efffcb089a687f7e024818383c525080b07e7bfb9d38d03d94ac0.jpg

    Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de ui- en looksnippers op een laag vuur.

  4. 2156d35b537ea59d91167ce444cea067cc78867c1ee03a36d29396588fb20d80.jpg ae6dfd12588874a39e72db294761259bde1e371a5dd0a77eac6572b2afd7dd06.jpg

    Kruid met peper en zout en voeg de passata toe. Roer de verse kruiden erdoor en laat op een laag vuur sudderen.

  5. 0ee875f3c57a2ba9b81bcd5e352cee5a260ccd1c58f21986a5ce5b17bd622824.jpg c86c0deeccbea370dc68097266155854c99acaa7f3a2e03ec5553313c8a873d4.jpg 9b890bc5d6ba6bfa58358839ee8be5d4ce784b6a0bc98b5f6937d453a90f79ed.jpg e6ef3243c802deede878ad1809873803ccc4b6cb7e703754554f580c4ed5a5cc.jpg

    Snij de ham en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.

  6. Verwijder de takjes verse kruiden uit de tomatensaus.

  7. 0dae9a936e5a7c668f328c51bd41ffe8ac7d35df3ff15711a2331b136a74571e.jpg

    Rol het pizzadeeg op en bestrijk met de tomatensaus. Laat een rand van 1 cm vrij.

  8. 941d1aeeaef8e12493f05081547ada9da18e48feddc2bf4752da44a1baa47404.jpg

    Beleg de onderste helft van het deeg met ham, paprika en champignons en bestrooi met mozzarella.

  9. ab7ba36c51473f31452d022cbcf12430e8eaaab67e4aed8074288565c0ab660d.jpg

    Kruid met peper en zout en vouw het deeg dicht tot een halve maan.

  10. 3d21ef356e8593c2eb78400481281f141aa4b8fb0fb0e1cc081ae169f59167ad.jpg 0d168edbe502c37f251f8babbea214289524dcaea51e7798425b7d6e9f46067a.jpg

    Druk de randen stevig aan. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen bovenaan, zodat de stoom kan ontsnappen.

  11. Bak goudbruin en gaar in 15 min.