Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 240°C.

  2. Tomatensaus

    Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  3. b7ceee140b2efffcb089a687f7e024818383c525080b07e7bfb9d38d03d94ac0.jpg

    Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de ui- en looksnippers op een laag vuur.

  4. 2156d35b537ea59d91167ce444cea067cc78867c1ee03a36d29396588fb20d80.jpg ae6dfd12588874a39e72db294761259bde1e371a5dd0a77eac6572b2afd7dd06.jpg

    Kruid met peper en zout en voeg de passata toe. Roer de verse kruiden erdoor en laat op een laag vuur sudderen.

  5. 0ee875f3c57a2ba9b81bcd5e352cee5a260ccd1c58f21986a5ce5b17bd622824.jpg c86c0deeccbea370dc68097266155854c99acaa7f3a2e03ec5553313c8a873d4.jpg 9b890bc5d6ba6bfa58358839ee8be5d4ce784b6a0bc98b5f6937d453a90f79ed.jpg e6ef3243c802deede878ad1809873803ccc4b6cb7e703754554f580c4ed5a5cc.jpg

    Snij de ham en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.

  6. Verwijder de takjes verse kruiden uit de tomatensaus.

  7. 0dae9a936e5a7c668f328c51bd41ffe8ac7d35df3ff15711a2331b136a74571e.jpg

    Rol het pizzadeeg op en bestrijk met de tomatensaus. Laat een rand van 1 cm vrij.

  8. 941d1aeeaef8e12493f05081547ada9da18e48feddc2bf4752da44a1baa47404.jpg

    Beleg de onderste helft van het deeg met ham, paprika en champignons en bestrooi met mozzarella.

  9. ab7ba36c51473f31452d022cbcf12430e8eaaab67e4aed8074288565c0ab660d.jpg

    Kruid met peper en zout en vouw het deeg dicht tot een halve maan.

  10. 3d21ef356e8593c2eb78400481281f141aa4b8fb0fb0e1cc081ae169f59167ad.jpg 0d168edbe502c37f251f8babbea214289524dcaea51e7798425b7d6e9f46067a.jpg

    Druk de randen stevig aan. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen bovenaan, zodat de stoom kan ontsnappen.

  11. Bak goudbruin en gaar in 15 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit