Allergenen

Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in stukjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  2. Schil de wortels en reinig de bleekselder. Snij beide in gelijke stukjes.

  3. Verhit een eetlepel olijfolie en stoof de ui en looksnippers aan. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt bruin.

  4. Voeg de wortel- en selderstukjes toe en laat garen gedurende ± 10 minuten.

  5. Voeg de tomatenpuree en room toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Laat 10 minuten stoven.

  6. Warm de aardappelpuree op in de microgolfoven.

  7. Voeg de geraspte kaas toe aan de warme puree en meng.

  8. Vul de ovenschotel met de gehaktgroentemengeling. Bedek met een laagje puree. Trek met een vork lijntjes in de puree.

  9. Strooi wat paneermeel boven de puree, zo krijg je een lekker korstje.

  10. Zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten. Zet nog kort onder de grill. Serveer onmiddellijk.