Gevulde kwartel in rode wijnsaus

71db0341fe10a0842e34b737b9de03c8de5623432641e22ae5c12219c701de0c.jpg

Allergenen

Selder, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortel en de pastinaak. Snij in gelijke, fijne brunoise. Snij de selderstengel in kleine stukjes. Blancheer ze in licht gezouten water, laat uitlekken en hou warm.

  2. Steek met een vorm sterren uit het brood en bak ze goudbruin aan beide zijden in hete boter.

  3. Verwarm de kwartels in hun saus in de microgolfoven.

  4. Schik de kwartels op de voorverwarmde borden. Nappeer met saus en werk af met groentebrunoise.

  5. Schik de broodsterren ernaast en bestrooi met peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit