Groenteburger met mozzarella

Groenteburger met mozzarella

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en kook ze. Giet af en rasp de aardappelen. Snij de courgettes in 2 en verwijder de zaadlijsten. Rasp de courgettes en bestrooi met grof zeezout. Droog de courgettes en meng met de geraspte aardappel, gehakte basilicum en de gehakte bieslook. Breek de eieren, klop ze los en roer ze eronder. Kruid met peper en zout. Vorm van de mengeling kleine hamburgers van 5 cm diameter. Bak de groenteburgers in een hete pan met wat olijfolie aan beide kanten goudgeel in 3 à 5 minuten.

  2. Bak de broodjes af in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Snij de broodjes doormidden.

  3. Snij de mozzarella in 8 plakken. Reinig de ijsbergsla en snij in fijne reepjes.

  4. Bestrijk de onderste helft van het broodje met pesto. Leg daarop een plakje mozzarella en reepjes ijsbergsla. Schik de groenteburger erop. Werk af met een plakje mozzarella, pesto, geschaafde Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes. Zet het deksel van het broodje erop. Prik door elk broodje een takje rozemarijn.