Kibbeling met zoetzure rijst

ac9dd0969726eaf71e742453fadf3a7bc030e07bbef7b0a10a2369a0a8ac6a4d.jpg

Allergenen

Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de rijst en laat uitlekken.

  2. Voeg 360 ml water en een mespunt zout toe aan de rijst. Breng aan de kook onder deksel. Laat op een zacht vuur gedurende 10 min rustig koken.

  3. Pel de ui en snipper fijn.

  4. Schil de wortels en snij in fijne stukken.

  5. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika’s en snij in blokjes.

  6. Snij de ananasringen in blokjes.

  7. Verhit arachideolie in een pan en bak de ui glazig.

  8. Voeg de stukjes wortel en paprika toe en roerbak gaar. Roer de erwtjes eronder.

  9. Meng met een klopper de maïzena onder het ananassap.

  10. Blus de groenten ermee. Voeg de honing, tomatenpuree en balsamicoazijn toe.

  11. Breng aan de kook en laat al roerend enkele minuten koken.

  12. Gaar de kibbeling volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  13. Serveer met de zoetzure groenten en rijst en werk af met een takje koriander.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit