Kip met venkel en sinaasappel

4931f31af33d829d94024fb7ff6ac5f1a5b3520358d4868418e01ecf18a9e396.jpg

Allergenen

Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 190°C.

  2. Meng het sap en de zeste van 1 sinaasappel met dijonmosterd.

  3. Besprenkel een ovenschotel met 2 el olijfolie.

  4. Snij de venkel in schijven en leg in de ovenschotel.

  5. Leg de kippenbillen op de venkel en overgiet met de sinaasappelsaus. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de andere sinaasappel in schijven en verdeel over de schotel.

  7. Besprenkel alles met olijfolie. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ± 40 à 45 minuten, tot de kip gebakken en gaar is.

  8. Serveer met een frisse salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit