Konijn met abrikozen, tomaat en St-Feuillien Quadrupel

Konijn met abrikozen, tomaat en St-Feuillien Quadrupel

Allergenen

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de stukken konijn door de bloem en bak ze goudgeel in boter. Hou apart.

  2. Pel de ui, rasp de wortel, was de selder en snij alles fijn.

  3. Stoof de groenten aan in dezelfde pan waar het konijn werd in gebakken.

  4. Voeg de stukken konijn, de abrikozen, het bier en de tomatenblokjes toe aan de groenten.

  5. Laat gedurende 1 u zachtjes garen op een matig vuur.

  6. Haal de stukken konijn uit de pan en schik ze op een bakplaat.

  7. Giet de saus door een zeef en vang op in een sauspan. Laat verder inkoken en breng op smaak met peper en zout.

  8. Verwarm de oven voor op 175°C.

  9. Hak de gedroogde abrikozen fijn en meng ze onder 3 el tomatenblokjes en de versnipperde salie. Voeg er wat paneermeel aan toe, voor een steviger geheel.

  10. Smeer de massa op de stukken konijn en warm terug op gedurende 10 min in de voorverwarmde oven.

  11. Kook het water met zout. Gaar hierin de tagliatelle, zoals vermeld op de verpakking.

  12. Giet af en laat uitlekken.

  13. Snij de salie fijn. Smelt een klontje boter in de kookpot en voeg de versneden salie toe.

  14. Haal de gekookte pasta door de salieboter en kruid met peper en zout.

  15. Schik een stuk konijn op het bord en serveer de pasta met salie erbij. Werk af met de saus.