Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Klop de room stijf en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.
Klop de eidooiers samen met de suiker op tot een luchtig beslag (= ruban).
Voeg 2 eetlepels warm water toe aan de oploskoffie en roer tot de koffie is opgelost. Laat afkoelen.
Meng het eimengsel met de opgeloste koffie. Voeg de slagroom toe en meng voorzichtig.
Vul de glaasjes en zet in de diepvries. (*)
Haal de glaasjes 10 minuten voor het opdienen uit de diepvries.
Versier met chocoladedruppels en dien op.
(*) Je kan dit perfect 1 dag voordien doen.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven