Pizza 4 seizoenen

f160b2f5b53405eb5aff57c40df9bcb1733fd3302094e8a14d819e1fd13e2686.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op het maximum.

  2. Los de gist op in een scheutje warm water.

  3. Doe de bloem in een kom. Strooi het zout in ¼ liter water. Maak een holletje in de bloem en giet het water erin. Roer tot een deeg. Voeg de olijfolie en gist toe. Kneed tot een soepel deeg.

  4. Laat het deeg 1 uur op kamertemperatuur rijzen.

  5. Verdeel het deeg in 2 stukken. Rol uit en leg in een pizzavorm.

  6. Bestrijk het deeg met tomatenpassata en bestrooi met mozzarella. Verdeel de ham, artisjokharten en champignons er over. Bestrooi met de pizzakruiden.

  7. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.

  8. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit