Springrolls met Charentaismeloen, wortel, basilicum en spek

5177df31dc92a35a49001a92cd5149086bdb9ce5f6d9e7890c23fc20f9927e42.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 160°C.

  2. Leg het ontbijtspek op bakpapier op een bakplaat.

  3. Bak krokant gedurende ± 15 min in de voorverwarmde oven.

  4. Haal uit de oven en dep droog op keukenpapier.

  5. Schil de wortelen. Snij de wortelen en lente-uitjes in fijne balkjes. Breng op smaak met sushi-azijn, peper en zout.

  6. Schil de Charentaismeloen en snij in fijne reepjes.

  7. Dompel elk rijstvel kort onder in lauwwarm water, tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Leg op een vochtige, schone handdoek.

  8. Schik de groentjes, de meloen en het spek in het midden van het rijstvel. Werk af met blaadjes basilicum en rol op als een loempia.

  9. Snij de springroll in 2 om te serveren.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit