Tagliatelle met zalm en tomatenroomsaus

Tagliatelle met zalm en tomatenroomsaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaten in schijfjes en vervolgens in Doe ze in een diepe pan en overgiet rijkelijk met olijfolie.

  2. Snij de verse zalm in kleine stukken. Voeg toe aan de tomaten.

  3. Zet de pan op het vuur en verwarm de tomaten en zalm.

  4. Hou 1 snede zalm per persoon over voor de afwerking. Snij de rest van de gerookte zalm in fijne reepjes en doe bij de tomaten en verse zalm.

  5. Laat ± 10 min garen.

  6. Duw de tomaten plat met een aardappelstamper, zo komt al hun sap vrij.

  7. Voeg de room toe aan de saus. Kruid met paprikapoeder.

  8. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  9. Giet de pasta af en schep in een diep bord.

  10. Verdeel de saus erover. Werk af met een sneetje gerookte zalm en een takje peterselie.