Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de appelen en de ananas, pel de banaan en reinig de prei. Snij de appelen, ananas, banaan en prei in kleine blokjes.

  2. Pel de uien en snij fijn. Spoel de selder en snij in stukjes. Stoof de ui, de selderstukjes, de helft van de prei en de helft van de fruitblokjes aan in wat hete olijfolie. Laat eventjes zweten. Bestrooi met wat bloem en de kerrie. Laat even drogen. Blus met de groentebouillon en de kokosmelk. Laat opkoken.

  3. Zeef de saus door een puntzeef en laat verder inkoken tot de gewenste dikte. Proef en kruid bij indien nodig.

  4. Wok de resterende fruitblokjes in hete olijfolie. Voeg de gewokte stukjes fruit toe aan de ingekookte kerriesaus.

  5. Kook de rijstbuiltjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Hou warm.

  6. Snij de tofu in plakken en vervolgens in driehoeken. Bak de tofu in hete olijfolie.

  7. Verdeel de kerriesaus over de borden en schik de gebakken tofu erop.

  8. Serveer de volle rijst er in aparte kommetjes bij.