XL-pizza met vier verschillende smaken

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Leg de XL-pizzabodem open op een bakplaat en verdeel (in gedachten) in 4 gelijke rechthoeken.

  3. Besmeer de 2 diagonale rechthoeken met mascarpone en de 2 andere diagonale rechthoeken met tomatenpassata.

  4. Verdeel je toppings over de 4 verschillende delen en zorg dat je telkens mooi in de rechthoek blijft. De 4 delen: - pizza bianca met witlof, ham, kaas en aardappel - pizza met tomaat, pepperoni en zuiderse groentjes (paprika, aubergine en olijven) - pizza bianca met 4 kazen (mozzarella, blauwschimmelkaas, gruyère en emmentaler) en walnoten - pizza met tomaat napolitana (ansjovis, kappertjes, gedroogde oregano en mozzarella)

  5. Bestrooi de volledige pizza rijkelijk met gemalen emmentalerkaas.

  6. Bak 15 min in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit