Zalmloempia

c2abadf7ea2a9f8105e40626aa3145ca9a5d6c75cf4e983520104dc3ea15b653.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C

  2. Trek de vellen brickdeeg los. Laat ze op het vetvrij papier liggen. Borstel ze in met de gesmolten boter.

  3. Verdeel de zalmfilet in 4 stukken. Leg een stuk zalm op het deeg op 1/3 van de rand. Schep de geitenkaas erop. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Dek af met flink wat waterkers.

  4. Vouw het deeg over de zalm, vouw de zijkanten van het deeg erna naar binnen toe. Verpak verder tot een loempia.

  5. Bestrijk nogmaals met de gesmolten boter. Leg met de naad naar onder op een met bakpapier bekleedde ovenplaat.

  6. Bak goudbruin krokant in 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit