Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt een klontje boter in een hete pan. Bak het gebraad aan alle kanten aan. Zet de pan in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 35 minuten.
-
Doe de gratin in een ovenschaal en bestrooi met de gemalen kaas. Zet na 15 minuten de gratin mee in de oven en laat opwarmen.
-
Reinig de groene boontjes. Zet water op in een kookpot en kook de boontjes beetgaar in het gezouten water. Giet de boontjes af en laat schrikken onder koud stromend water.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een pan en stoof de uisnippers aan. Voeg de boontjes toe en laat nog even stoven. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de oven en verwijder de koordjes rond het vlees.
-
Verhoog de oven naar 210°C. Zet de gratin iets hoger in de oven en laat een mooi kleurtje krijgen.
-
Snij het vlees in plakjes. Duw niet te hard op het vlees, anders zal de vulling eruit lopen. Schik 3 sneetjes vlees op elk bord. Verdeel de boontjes. Snij de gratin in stukken en leg eveneens op het bord.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven