Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de boter op kamertemperatuur komen.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie en de bieslook fijn.
-
Was de citroen onder warm water, droog hem af, rasp de schil en meng onder de malse boter.
-
Meng ook de versnipperde sjalot en tuinkruiden onder de boter. Breng op smaak met peper en zout, worcestersaus en enkele druppels citroensap.
-
Serveer met gekookte aardappelen of gebakken rundsvlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven