Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak 1 el salieblaadjes fijn.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Laat de boter smelten in een kleine koekenpan en voeg de tomaten en salie toe.
-
Laat sudderen op een matig vuur tot de sappen zich vermengen met de boter; schep regelmatig om.
-
Kruid met peper en zout en schep de tomatenboter in een potje.
-
Laat hard worden in de koelkast en bewaar daarna op kamertemperatuur.
-
Garneer met een blaadje salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven