Shami kebab (schijven lamsgehakt met linzen)

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met de linzen.
-
Pel de ui en look. Schil de gember. Snij de ui, look en gember fijn en meng onder het gehakt. Kruid met het komijn-, koriander- en chilipoeder en zout. Voeg het ei toe en kneed tot een mooi geheel.
-
Verdeel het gehakt in ballen en duw ze plat. Bak in maisolie tot ze gaar en krokant zijn.
-
Kruid de yoghurt met peper, zout en korianderpoeder. Serveer apart in een potje.
-
Dresseer de gehaktschijven op een bord, werk af met radijsscheuten en het potje yoghurt. Bestrooi met korianderpoeder.