Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de noten fijn. Snij het gedroogde fruit in stukjes.

  2. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  3. Meng de havermout met de fijngehakte noten en de stukjes gedroogd fruit.

  4. Verwarm de rietsuiker, de lichtbruine suiker, de honing, de boter en de olie in een kookpot op een zacht vuurtje, tot de suiker volledig is opgelost en u een vloeibaar mengsel hebt.

  5. Giet het mengsel over de havermout en meng goed.

  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er het mueslideeg over. Druk goed aan.

  7. Bak 25 min. in de voorverwarmde oven tot een goudbruine koek.

  8. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  9. Snij de koek in repen en bewaar in een afgesloten koekendoos. U kan het best stukjes bakpapier tussen de repen leggen zodat ze niet aan elkaar plakken.