Gezonde chocoladereep

Gezonde chocoladereep

Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  3. Hak de chocolade in stukjes.

  4. Meng de kokosrasp met de honing. Meng in een andere kom de boter met de suiker tot een smeuïg mengsel. Voeg de bloem, havervlokken, cranberry’s, het kokos-honingmengsel, de kaneel en 2 eetlepels water toe. Meng goed.

  5. Maak met de helft van het deeg een rechthoek van ± 20 x 30 cm. Verdeel de chocoladestukjes erover en bedek met de rest van het deeg.

  6. Duw de beide lagen met de rug van een lepel tot een homogeen blok.

  7. Bak gedurende 40 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

  8. Snij in stukken en bewaar in een koekendoos.

  9. Tip: je kan deze gezonde repen als tussendoortje eten, bij een kop koffie of thee, of verbrokkelen in yoghurt of over een bolletje ijs.