Chocolade-hazelnootreep

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de bakvorm met bakpapier.
-
Rooster de hazelnoten en laat afkoelen. Hak ze dan met het amandelpoeder 30 sec fijn in de keukenblender.
-
Snij de dadels doormidden en verwijder de pit. Voeg de dadels, hazelnootpasta, cacao, ahornsiroop en vanille toe. Laat alles fijnhakken tot er een grof deeg ontstaat.
-
Druk het dadelmengsel aan in de bakvorm en strijk de bovenkant glad met een spatel of achterkant van een lepel.
-
Zet minstens 30 min in de koelkast tot het dadelmengsel koud is.
-
Afwerking:
-
Smelt de chocolade met de hazelnootpasta au bain-marie. Roer tot alles gesmolten is. Giet over het dadelmengsel en zet 30 min in de koelkast of tot de chocolade gestold is.
-
Snij in repen en serveer.