Gluten , Lactose , Melk , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de muesli, noten en sesamzaadjes. Giet uit op een bakplaat met bakpapier.
-
Warm de zonnebloemolie met de honing en vanille-extract op een halfhoog vuur tot de honing gesmolten is.
-
Giet over de mueslimengeling en meng.
-
Verwarm de oven voor op 150°C. Leg de mueslimengeling op een hoopje en zet in de voorverwarmde oven gedurende 30 min. Roer elke 5 min even om.
-
Verdeel de chocolade in stukjes.
-
Strijk de granola open op de bakplaat en verdeel de chocoladestukjes over de warme granola, zo zal de chocolade erover smelten.
-
Laat het geheel opstijven, snij in stukken en bewaar in een doos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven