Allergenen
Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Smelt de kokosolie op een laag vuur.
-
Hak de witte chocolade fijn.
-
Meng de havermout, pompoenpitten, amandelschilfers, kaneel, honing en de kokosolie.
-
Stort uit op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 10 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Roer de mengeling goed om en bak nog eens 5 min.
-
Laat de granola afkoelen en roer de chocolade en veenbessen erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders