Polentatoastjes met tomatentapenade en mozzarella

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Mix de tomaatjes samen met de blaadjes oregano tot een tapenade, kruid met een beetje cayennepeper.
-
Pluk zo'n 12 blaadjes basilicum van het plantje
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook. Voeg de polenta toe en laat 5 min. al roerend lichtjes koken.
-
Haal van het vuur en voeg de parmezaan en de boter toe. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Doe een laagje van ± 2 cm dik in een ovenschaal en laat zo'n uurtje opstijven.
-
Snij daarna de polenta in blokjes van 3 op 3 cm.
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de stukjes lichtjes aan beide kanten.
-
Lepel op elk toastje een koffiel. tapenade. Leg er een bolletje mozzarella en een blaadje basilicum op en zet vast met een prikkertje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven