zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (± 3 u. in de diepvries)
-
Giet de rosé, de Aperol en het sinaasappelsap in een heel brede schotel of doos, zodat de vloeistof niet te hoog komt. Zet ± 3 u. in de diepvries en roer elke 30 min. goed om.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snij 3 schijfjes van de halve sinaasappel en snij in halvemaantjes. Trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Verdeel de frosé over 6 glazen en werk elk glas af met een stukje sinaasappel en muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven