Aperol Spritz ‘perfect serve’

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul het glas met ijsblokjes en laat ze rondwalsen, zodat het hele glas gekoeld wordt. Giet het smeltwater eruit.
-
Schenk eerst 3 delen prosecco erin, vervolgens 2 delen Aperol en top af met 1 deel bruiswater.
-
Garneer met een schijfje sinaasappel en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven