Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul het glas met ijsblokjes.
-
Giet 5 cl rum in de jigger en giet in het glas.
-
Snij de limoen in 2 en pers het sap van ½ limoen boven het glas.
-
Vul aan met het ginger beer.
-
Snij van de andere limoenhelft 2 sneetjes en snij deze nogmaals in 2.
-
Steek de limoenstukjes in het glas en werk af met 1 stukje op de rand van het glas. Serveer met een rietje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven