Gutss and Stormy perfect serve

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 limoen in 4 en hou 2 partjes apart voor de afwerking.
-
Vul een glas met ijsblokjes.
-
Pers de andere 2 limoentjes elk in een glas uit en voeg het gemberbier toe.
-
Giet de Gutss Cuban Spiced op het gemberbier met behulp van een lepel, zodat je 2 lagen krijgt.
-
Werk af met een partje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven