Aziatische kalkoenenwok met bloemkool en gember

Kooktips
Tempelier
Luberon A.O.P. - Les Hauts Rocs
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kalkoenensneden in reepjes.
-
Snij de halve bloemkool in kleine roosjes en de halve ananas in gelijke stukjes.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snipper het knoflook fijn en rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de basmatirijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de arachideolie in een wok en roerbak de kalkoenen reepjes samen met het fijngesnipperde knoflook, de ringetjes lente-ui en de geraspte gember 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de bloemkoolroosjes toe en roerbak nog ± 5 min.
-
Roer er de suiker, de oestersaus en de ananasstukjes onder. Laat alles goed opwarmen.
-
Meng er vlak voor het opdienen de rucola onder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven