Rabarber-icetea alcoholvrij

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (10 min. + 1 u. pruttelen + afkoelen)
-
Breng 1 L water aan de kook in een kookpot. Zet het vuur af en laat de theezakjes 2 min. trekken in het water. Verwijder de zakjes.
-
Snij de rabarber in stukken van 1 cm. Voeg toe aan het theewater en doe er 7,5 dl water en het vanillearoma bij.
-
Breng de thee aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat 1 u. pruttelen.
-
Giet de thee door een zeef en vang op. Laat minstens 30 min. afkoelen in de koelkast.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snij de citroen in schijfjes en trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Meng wat honing naar smaak onder de goed gekoelde icetea. Doe ijsblokjes in een jar met tapkraantje of een karaf en voeg de icetea, de citroenschijfjes en de munt toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven