Baghrir met pikante olijven, feta en honing
Gluten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het tarwegriesmeel, de bloem, de gist, het bakpoeder, het zout en de suiker. Voeg het water toe en mix 2 min met een staafmixer.
-
Laat het deeg 30 min rijzen op kamertemperatuur.
-
Verhit een klein beetje olie in een koekenpan.
-
Bak de baghrir op een zacht vuurtje. Er komen belletjes aan de bovenkant van de pannenkoek. Draai de pannenkoek niet om, zo blijft de bovenkant licht van kleur.
-
Snij de pikante olijven in 2.
-
Serveer de warme baghrir met de pikante olijven en verkruimel fetakaas over alles.
-
Besprenkel rijkelijk met vloeibare honing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven