Macaroni met geroosterde bloemkool, groene olijven, feta en munt

Macaroni met geroosterde bloemkool, groene olijven, feta en munt

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de bloemkool in roosjes.

  2. Verwarm de oven op 180°C. Schik de bloemkool op een ovenschaal en giet er royaal olijfolie over. Kruid met peper en zout en gaar de bloemkool 20 min in de oven.

  3. Kook de pasta in kokend gezouten water beetgaar. Giet af, maar vang wat kookvocht op.

  4. Giet de pasta in een pan en voeg ½ van de feta en een scheut van het kookvocht toe. Laat smelten en kruid bij met peper en zout.

  5. Snij de groene olijven in schijfjes en meng onder de pasta. Pluk de muntblaadjes, snij fijn en voeg toe.

  6. Haal de bloemkool uit de oven en meng onder de pasta. Kruid het geheel nog bij naar smaak. Dresseer in een diep bord en werk af met de rest van de feta.