Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kuis de boontjes en kook ze beetgaar gedurende 10 minuten in gezouten kokend water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Snij de lente-uitjes in dunne plakjes. Smelt de boter in een pan en fruit de lente-uitjes hierin aan. Roer het citroensap en de zeste erdoor.
-
Voeg de uitgelekte bonen toe, kruid met peper en zout en laat alles nog een 10 minuten doorwarmen.
-
Rooster het sesamzaad ondertussen in een droge koekenpan tot de zaadjes bruin zien en gaan geuren. Roer af en toe.
-
Schep het bonenmengsel in een kom, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met wat olijfolie. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven