Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Los de gist op in lauw water.
-
Zeef de bloem in een grote kom. Voeg de opgeloste gist met het water toe. Giet de melk erbij. Voeg de suiker, vanillesuiker en het zout toe.
-
Voeg de eieren toe. Meng alles met een klopper.
-
Giet als laatste de gesmolten boter onder het mengsel.
-
Laat het deeg gedurende 2 uur rijzen.
-
Warm het wafelijzer en vet goed in.
-
Giet een portie deeg in het wafelijzer en sluit het meteen. Bak een luchtige goudgele Brusselse wafel. Herhaal dit tot al het deeg op is.
-
Klop ondertussen de slagroom op met een beetje bloemsuiker.
-
Leg de Brusselse wafel op een bord. Bestrooi met bloemsuiker en serveer met een goeie dot slagroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven