Brusselse wafels met bloemsuiker
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los de gist op in de lauwe melk.
-
Meng de bloem, suiker en het zout in een kom. Scheid de eieren. Voeg de eidooiers toe en giet de melk met gist erbij.
-
Roer tot een glad beslag. Smelt de boter en meng de gesmolten boter door het beslag.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het beslag.
-
Dek af en laat 30 min rijzen op kamertemperatuur.
-
Verwarm het wafelijzer en vet het licht in.
-
Bak de wafels goudbruin, laat kort afkoelen en bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders