Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Crumble
Meng de bloem met de suiker, de zachte boter en een snuifje zout met de vingertoppen tot een kruimelig deeg. Zet in de koelkast op bakpapier tot gebruik.
-
Muffinbeslag
Roer de blauwe bessen door de maïzena.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en 1 mespunt zout.
-
Klop de eieren met de suiker schuimig. Klop de boter, vanille-extract en melk erdoor. Spatel de bloem eronder. Meng tot een glad deeg. Roer de blauwe bessen met maïzena erdoor.
-
Kaasvulling
Klop de suiker en maïzena door de roomkaas.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Samenstelling
Vul elke muffinvorm tot ¾ met het muffinbeslag. Schep 1 kl vulling in het midden. Verdeel de overige blauwe bessen erover. Bedek rijkelijk met crumble.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven