Citroencake

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C of 160°C hete lucht.
-
Smelt de boter. Boen de citroenen schoon.
-
Breek de eieren in de kom van de keukenrobot. Voeg fijne suiker, boter, bloem, bakpoeder en yoghurt toe. Rasp de zeste van 2 citroenen erover en mix luchtig en goed gemengd.
-
Bestrijk de bakvorm met boter en bekleed met bakpapier. Giet het deeg erin, strijk de bovenkant glad en bak 35 min goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Glazuur:
-
Pers intussen de citroenen uit en los de suiker erin op. Meng tot een gladde substantie.
-
Haal het gebak uit de oven en uit de vorm. Zet op een rooster, laat 10 min afkoelen en bestrijk met de citroensiroop.
-
Laat volledig afkoelen en snij in porties.
-
Werk af met de citroenverbena voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven