Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C of 160°C hete lucht.

  2. Smelt de boter. Boen de citroenen schoon.

  3. Breek de eieren in de kom van de keukenrobot. Voeg fijne suiker, boter, bloem, bakpoeder en yoghurt toe. Rasp de zeste van 2 citroenen erover en mix luchtig en goed gemengd.

  4. Bestrijk de bakvorm met boter en bekleed met bakpapier. Giet het deeg erin, strijk de bovenkant glad en bak 35 min goudbruin in de voorverwarmde oven.

  5. Glazuur:
  6. Pers intussen de citroenen uit en los de suiker erin op. Meng tot een gladde substantie.

  7. Haal het gebak uit de oven en uit de vorm. Zet op een rooster, laat 10 min afkoelen en bestrijk met de citroensiroop.

  8. Laat volledig afkoelen en snij in porties.

  9. Werk af met de citroenverbena voor het serveren.