Crispy rijstsalade met slaharten, edamame en komkommer

Eieren , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Schik de rijst op een bakplaat en giet de olijfolie erop. Kruid met de Korean BBQ-kruiden.
-
Bak 20 à 25 min krokant in de voorverwarmde oven.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Meng mayonaise, zout en graantjesmosterd. Voeg een scheutje water toe.
-
Was de radijzen en snij in fijne schijfjes. Snij de bieslook fijn. Laat de edamame ontdooien.
-
Snij de slaharten in 2 en wrijf in met olijfolie.
-
Gril de slaharten in een grillpan aan de platte zijde. Kruid met peper en zout.
-
Schik de gegrilde slaharten op een bord of kom. Verdeel de rijst erover en werk af met de overige ingrediënten.