Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de melk met de takjes dragon aan de kook. Haal van het vuur en laat trekken.
-
Mix de frambozen met het citroensap en meng de mascarpone erdoor.
-
Klop de eidooiers met de suiker en vlierbessensiroop romig en dik in de keukenrobot.
-
Zeef de melk en breng ze bijna aan de kook.
-
Giet langzaam en al kloppend de warme melk bij het eidooiermengsel.
-
Schenk de massa terug in de kookpot en roer met een houten lepel tot de massa bindt.
-
Wrijf het eidooiermengsel door een zeef en meng met de frambozenroom.
-
Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer af en toe.
-
Plaats nog minstens 1 u in de koelkast.
-
Giet het mengsel in de ijsmachine en draai in 40 min tot romig ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven