Gehaktbrood met noten, rode ui en mozzarella

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Gehaktbrood: hak de notenmengeling fijn. Pel de ui en snipper fijn. Meng het gehakt met de eieren, panko, gehakte noten, rode ui en mozzarellabolletjes tot een mooie gehaktbal. Kruid met peper en zout. Vorm tot een gehaktbroodje.

  2. Bak aan alle zijden aan in een braadpan met hete boter. Zet in een voorverwarmde oven van 200°C en bak verder gedurende 30 minuten.

  3. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten op een bakrooster.

  4. Dressing: rooster de sesamzaadjes. Meng de notenolie met de azijn en sesamzaadjes. Kruid met peper en zout.

  5. Salade: pel de rode ui en snipper fijn. Meng de sla met de rode ui. Snij de kerstomaatjes doormidden.

  6. Snij het gehaktbrood in dikke plakken. Serveer de salade en tomaatjes erbij. Werk af met de dressing.