Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer horizontaal doormidden. Schraap met een koffielepel de pitjes eruit en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Halveer de kerstomaatjes. Pel de ui en snij in fijne ringen. Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en de steelaanzet en snij eveneens in fijne ringen.
-
Trek de peterselie- en muntblaadjes los, doe alle groenten samen met de verse kruiden in een schaal en hussel door elkaar.
-
Meng 6 eetlepels van de kruidenolie met de wijnazijn en schep door de salade.
-
Verdeel over de borden en werk af met fetablokjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven