Griekse salade PT30M 4 porties 1 geschilde komkommer 1 bokaal fetablokjes op kruidenolie 2 groene paprika’s takje platte peterselie 3 el rode wijnazijn 1 doosje kerstomaatjes 1 rode ui takje verse munt

Griekse salade

95ff08537af59665c340f8a3f16590fa1fd2f449cd94f4c96f2b066b23c5dc27.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer horizontaal doormidden. Schraap met een koffielepel de pitjes eruit en snij het vruchtvlees in stukjes.

  2. Halveer de kerstomaatjes. Pel de ui en snij in fijne ringen. Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en de steelaanzet en snij eveneens in fijne ringen.

  3. Trek de peterselie- en muntblaadjes los, doe alle groenten samen met de verse kruiden in een schaal en hussel door elkaar.

  4. Meng 6 eetlepels van de kruidenolie met de wijnazijn en schep door de salade.

  5. Verdeel over de borden en werk af met fetablokjes.